Onze Diensten

We begrijpen dat elke locatie uniek is en mogelijk andere behoeften en verwachtingen heeft. Ook voor andere zaken dan het gewone huishouden kunnen wij u helpen. We zullen met u communiceren om een plan op te stellen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften.

Schoonmaak programma’s kunnen op dagelijkse / wekelijkse / maandelijkse termijn geregeld worden.

C2 BV kan u een brede waaier aan diensten bezorgen. We hebben deze diensten zo netjes mogelijk samengevat hieronder. Mocht u vragen hebben hierover, aarzel niet om ons te contacteren via ons contactformulier!

De schoonmaak van huizen, villa’s, appartementen en appartementencomplexen vormt een grote uitdaging voor vastgoedbeheerders. Dit type woongebouwen behelst zowel particuliere als gemeenschappelijke woonruimtes die onderhouden moeten worden. Eigenaars van individuele appartementen zijn  verantwoordelijk voor het onderhoud van hun eigen woonruimtes. De gemeenschappelijke delen in het gebouw moeten echt kwalitatief gepoetst worden om ervoor te zorgen dat ze zuiver, veilig en aantrekkelijk voor bewoners en bezoekers blijven.

Ben je te moe en wil je je gewoon ontspannen tijdens jouw vakantie, ga dan gewoon zitten of maak een leuke wandeling terwijl wij met plezier je vakantiehuis opfrissen om jouw rust tijdens jouw vakantie te garanderen en te bevorderen!

kantoorruimtes

De complete zuiverheid van uw kantoor speelt een belangrijke rol zowel in de productiviteit van uw werknemers, alsook in de bevordering van de werktevredenheid maar ook in de goede indruk die u aan uw klanten en bezoekers geeft. Door poetsdiensten op uw kantoren in te schakelen, kunt u ertoe bijdragen een zuivere en meer gastvrije omgeving voor uw gasten en medewerkers te creëren.

Met professionele kantoorreiniging en het verzekeren van een gezondere werkplek, waar de hoeveelheid aan schadelijke bacteriën en virussen verminderd worden, draagt U bij tot het verminderen van de impact van het ziekteverzuim in uw bedrijf.

Het hoofdkantoor zowel als één van de grotere of kleinere kantoren? We doen ons werk even graag, zodat u zich meer op uw werk  concentreren kunt.

kantoorruimtes3

Ook voor andere commerciële, administratieve en logistieke ruimtes zijn wij de beste dienstverlener om te zorgen dat uw installaties onberispelijk onderhouden worden en dat akkoorden van allerlei aard in de volledige keten van de dienstverlening nagekomen worden.

kantoorruimtes

Voor jullie hoofdkantoor tot satelietbureaus tot  en met andere faciliteiten vormen wij uw beste partner in het domein van het onderhoud om ervoor te zorgen dat uw installaties onberispelijk gepoetst worden.

Ook voor het poetsen van uw privé bureau thuis of in de opslagfaciliteiten staan we klaar om deze piekfijn te onderhouden.

De perfecte schoonmaak van een restaurant op professionele wijze is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van een aangename en gastvrije omgeving voor uw gasten. Een zuiver restaurant ziet er geweldig uit. U kunt er heerlijke meer of mindere gastronomische maaltijden aan uw klanten serveren met oog voor het behoud van een hoog niveau van voedselveiligheid. Een schoon restaurant is een gezonder restaurant en professionele schoonmaakdiensten voor restaurants kunnen u helpen aan alle vereiste normen voor hygiëne te voldoen.

. Onze schoonmaakdiensten voor restaurants kunnen het volledige onderhoud van uw gehele inrichting omvatten, inclusief ruimtes aan de voor- en achterzijde van het huis.  Dit behelst

* een grondige reiniging van tapijten en harde vloeroppervlakken

* de ontsmetting van tafels, stoelen en overige oppervlakten waarop het eten geserveerd wordt

* Professionele schoonmaak van lobby, vestiaires en wachtruimtes

* Grondige reiniging en ontsmetting van alle ruimtes voor voedselbereiding zowel in de koude als de warme keuken als in de serveerruimtes

lobby1

De gemeenschappelijke ruimtes zoals wachtruimtes, trappenhallen, lobbies  enz.  in een gebouw moeten kwalitatief  schoongemaakt worden om ervoor te zorgen dat ze proper, veilig en aantrekkelijk blijven voor bewoners en bezoekers.


Zorginstellingen zoals klinieken, dokterspraktijken, tandheelkundige klinieken, chiropractoren, fysiotherapie, sportgeneeskundige klinieken, instellingen voor langdurige zorg en meer hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben intensieve medische schoonmaakdiensten nodig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle toepasbare normen voor reinheid. Zuivere installaties zijn van cruciaal belang voor mensen in de gezondheidszorg ten einde de verspreiding van infecties te voorkomen en een veilige, comfortabele omgeving te bieden voor zowel patiënten, bezoekers als medische professionals.

De volmaakte zuiverheid van uw inrichting is één van uw belangrijkste bezorgdheden dus we willen ervoor zorgen dat uw patiënten en hun gezinnen schone wachtruimten hebben en zich welkom voelen in de zuiverste behandelruimtes en de verpleegzalen. We zorgen voor gespecialiseerde reiniging om een gezonde en veilige omgeving in deze ruimtes te verzekeren. Onze systemen zorgen en bieden een hoog niveau van kwaliteit en dienstverlening.


kleinhandel 

We weten hoe erg uw klanten  netheid op prijs stellen. Wij staan U bij opdat uw klanten een winkelervaring hebben, waarbij de properheid van uw installatie in het oog springt.

Dat elke winkelruimte anders is en dat ze allen een andere aanpak nodig hebben, begrijpen we. We stemmen ons reinigingsproces af op uw type van commerciële ruimte. Daarom bieden we een volledig assortiment aan. Om er maar een paar te noemen:

* Vloer- en tapijtreiniging

* Goede reiniging en ontsmetting van toiletten

* Glazenwasserij (interieur en exterieur)

* Plafondtegelreiniging

* Opruiming na de bouw en renovatie

En veel meer…..

Naast een winkel zijn er uiteraard ook de magazijnen waar allerhande koopwaren worden gestockeerd. Deze plaatsen dienen uiteraard ook van een goede schoonmaakbeurt voorzien te zijn.  Hier staan wij ook borg voor een perfecte afwerking.

C2 Caroline Cleaning biedt met genoegen ongeëvenaarde industriële reinigingsdiensten aan.   Wij verzorgen magazijnen, productieruimtes en andere industriële gebouwen, zowel groot als klein. In een industriële omgeving is veiligheid van het grootste belang. Daarom bieden we schoonmaakdiensten aan die kunnen worden opgevolgd (track and trace) om ervoor te zorgen dat we bij elke schoonmaak onze hoge standaard van reinheid bereiken. Net als onze klanten in de industriële sfeer, bewaken we permanent onze prestaties en maken we aanpassingen in onze jobbeschrijving om de hoogste kwaliteit en efficiëntie te bereiken.

Laat ons uw inspanningen en inzet tot een perfecte harmonie tot hun recht komen. U kunt op ons beroep doen om uw werk een finishing touch te geven door met doorgedreven schoonmaakoperaties uw werk zijn glans te geven.  Wij zijn hierin gespecialiseerd.

glazenwasserij6glazenwasserij5

Wij gebruiken de klassieke tools om uw ramen, vensters, koepels, passerellen, enz.  te poetsen.  Indien gewenst doen we dat via osmose-technieken.

glazenwasserij3


glazenwasserij3


Glazenwasserij1

De hoge en moeilijk te bereiken oppervlakken doen we aan de hand van een hoogtewerker.

glazenwasserij4 glazenwasserij2

We gebruiken tevens alpine-technieken om de moeilijkste plaatsen te bereiken.  Dit schrikt ons niet af.

AzDamiaan2 AZDamiaan1 Koksijde1 gemeentehuis Koksijde

Rekenhof2004 Rekenhof2003 Rekenhof200 Rekenhof2001

C2 BV heeft de know how inzake overheidsopdrachten met betrekking tot schoonmaak en glazenwasserij in huis.  Overheidsopdrachten houden een doorgedreven kennis van de wetgeving en de regelgeving dienaangaand in.  Via ons consultancybureau doen we een doorgedreven prospectie van de markt van de overheidsopdrachten.  Na analyse, plaatsbezoek, kosten- en batenanalyse, afweging van de mogelijkheden inzake uurprijs of prijs per vierkante meter maken we het dossier op voor de aanbestedende overheid.  Een totaalbeeld van de opdracht wordt geschapen.  Wij kijken ook uit naar het personeel of de ondernemingen met wie we een onderaannemingsovereenkomst kunnen/willen sluiten.  Neem gerust met ons contact op.

Wij kunnen U ook bijstaan bij het uitvoeren van klusjes allerhande zoals elektriciteit, water, enz.  Een handige klusjesman komt bij U langs.

cleanin001

Kustlaan 72
8380 Zeebrugge