Over Ons

C2 Caroline Cleaning wordt geleid door Caroline Kaur, bestuurder van de BV
C2 Caroline Cleaning bestaat sinds mei 2016 en werd C2 BV in juli 2019
We zijn een opkomend schoonmaakbedrijf dat grote en minder grote bedrijven bedient  in het havengebied van Zeebrugge maar ook in Knokke-Heist, Blankenberge en Brugge.

C2BV is een firma waar u het hele jaar door op kunt vertrouwen als u een onberispelijk huis of kantoor wenst. Onze expertise ligt in zowel residentiële als commerciële schoonmaak op hoog niveau. We hebben de middelen om met de beste kwaliteit en oog voor detail aan uw verwachtingen te voldoen!

Ons team gebruikt hun jarenlange ervaring om elke hoek van uw ruimtes schoon te maken, Daarvoor voorzien we de nodige opleiding, apparatuur en andere benodigdheden om de poetswerken op de meest comptetente manier uit te voeren.

Onze teamactiviteiten starten op het door U gewenste uur tot het einde van de activiteiten!

C2 BV heeft een stijgend omzetcijfer van meer dan 112000 euro wat een fantastiche graadmeter is voor het succes van deze activiteiten!

Ons doel

Ons doel is om ons clienteel uit te breiden, zonder aan kwaliteit in te boeten, terwijl we onze actieradius ook kunnen uitbreiden. We staan open om aan al uw wensen gevolg te geven. Onze scherpe prijs biedt een mooie garantie voor een uitstekende service en voldoening.

Kustlaan 72
8380 Zeebrugge